5 csillagjegyet hatalmas szerencse ér Július 31-től, szerdától

Kos csillagjegy

A mai nap mindent megváltoztat. Az életed teljesen új írányba terelődik. Minden amit eddig elérhetetlennek gondoltál, ma közelebb kerül hozzád. Ezáltal sokkal motiváltabb és energikusabb leszel. Úgy érzed tényleg képes vagy ma a világ meghódítására. Ez teljesen így is van. Téged eddig csak a te saját korlátaid állítottak meg a sikerekben.

Végre ma ledobod a láncaidat és szabadnak érzed magad. Így a világot is sokkal közelebbinek érzed magadhoz. Nem a negatív félelmekre fekteted a hangsúlyt, hanem a pozitív változásokra. Látod, ennyi kellett csupán ahhoz, hogy sokkal jobbnak és többnek érezhesd magad. Maradjon mindig meg ez az érzésed, sokra viheted.

Oroszlán csillagjegy

Ma az élet kitárja eléd a szerencse kapuját. Minden álmod tükröződik benne. Nagyon nagy lesz a kísértés, hogy átsétélj rajta és végre elhidd, hogy képes vagy az életedet jobb mederbe terelni. Ehhez csupán a te hitedre és magabiztosságodra van szükség. Minden olyan emberrel szakítsd meg a kapcsolatot, aki korlátoz és visszafog. Túl sokat adsz mások véleményére.

Ezzel nem is lenne baj, de azok az emberek, akik befolyásolnak, sajnosn nem a jó írányba terelnek téged. Tudatosan visszafognak és elhitetik veled, hogy ajelenlegi helyzetednél nem vagy többre képes. De ez nem igaz, ne hallgass rájuk. Szereld le végr őket és meglátod mindenre képes vagy, ha ők nem szívják le az energiádat. Rossz társaságban vagy! Mozdulj

Mérleg csillagjegy

A mai nap felteszi az i-re a pontot. Nagyon nagy változásra és szerencsére készülj a mai nap. Egyik pillanatról a másikra minden megváltozik körülötted. Reggel még egy átlagos pénteknek indult minden, mostanra máregy új élet kezdete vesz körbe. Nem is érted hogy mi történik körülötted. A múlt heti telihold nagyon átmozgatott az Univerzumban is mindent.

Nagy változásokat és fejlődéseket ígért a kékhold, meg is lesz az eredménye. Ma egy teljesen új fejezet kezdődik. Vállald el az új munkalehetőséget, sokkal biztosabb és stabilabb élet vár rád, ha váltasz. Neked is könnyebb lesz minden, több lehetőséged lesz a fejlődésre, gyarapodásra. Nem kell mindig számolnod hó közepén a pénzt, legalább ez motiválhatna, ha más nem!

Nyilas csillagjegy

A mai nap nagyon sok mindre rádöbbensz. Bosszant, hogy eddig azt hitted te túl gyenge vagy ahhoz, hogy változtass az életeden. Mernél is lépéseket tenni, de nem is. Valami mindig visszarántott, mert hagytad, mert elhitted a démonjaidnak, amiket a füledbe súgnak. De ennek ma vége. Ma oda csapsz az asztalra, elhesegeted a negatív ingereket.

Bátran, magabiztosan kezedbe veszed végre az irányítást az életed felett. Kicsit korábban is megtehetted volna ezt a fellépést, de jobb később, mint soha. Mostantól egy új korszakhoz érsz, amibe csak pozitív sgallatokat engedsz be. Nem hagyod, hogy a nem létező démonok befolyásoljanak többé. Már csak magadban hiszel, magadat hallod, ez erőt ad a megújúláshoz! 

Bak csillagjegy

A mai nap nagy áttörést hoz számodra. Mindig is érdekelt többféle mozgásforma, de nem hittél magadban. Azt hitted neked nem mehet minden. Féltél ki mit szól majd, ha különböző sportokban próbálsz szerencsét. De ma úgy

Mindenáron győzni akarsz. Beakarod bizonyítani az egész világnak, hogy te milyen kitartó és erős vagy. Hogy téged nem lehet legyőzni és elsöpörni. Ezerszer eljátszottál már a gondolattal, hogy éremmel a nyakadban jössz haza a versenyről. Tedd meg, mutasd meg mire vagy képes. Az égiek szerint egyértelmű a siker, de, ha mégsem, ne add fel. Indulj a többin és a többin. Rengeteg verseny áll még előtted és rengeteg érem és bőség!

Üzenni szeretnék ennek a buszsofőrnek! Olyat tett az édesanyámmal ami után nem jutok szóhoz!

Az elmúlt hétvégén édesanyám vidékről látogatott meg. Hozott nekünk házi készítésű ételeket, hogy

Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír - Nincs többé közöttünk


Az idős hölgy felszáll a buszra


Éjszakára elfordítva hagyod a kulcsot a zárban? Ez hatalmas hiba!

Sokan megbánták már, hogy éjszakára a zárban hagyták elfordítva a kulcsot! Tanuljunk a hibáikból és

Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tegnap délután elment egy újabb magyar csillagunk

Elhunyt Kupa Mihály, a rendszerváltás utáni Magyarország meghatározó pénzügyminisztere. 83 éves korában,

Ezt nem hisszem el…ma reggel sétálni voltam az erdőben, találtam egy…gyorsan haza szaladtam vele…


Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tilla kitálalt mi történt miután kiestek…EZT már nem vették a kamerák! Felháborító, hogy ilyen történik…

Tilla kitálalt: Mi történt a kiesés után? Felháborító részletek derültek ki! Az Ázsia Expressz legutóbbi