Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Halak titeket meglátogat a szerencsemanó a Július 15-től kezdődő időszakban

Ikrek

A hónap közepétől jelentős fordulatokra, szerencsére számíthatsz. Végre az életed számos területén előre lépés várható. Lesznek olyan helyzetek, amikor a vártnál sokkal nagyobb siker és szerencse ér. Most minden nagyon jól fog alakulni az életedben. Végre véget ér a negatív időszak számodra. A bolygóállásodnak köszönhetően nagymértékben fejlődésnek indulsz. 

A karrieredben áttörésre számíthatsz, új lendületet kapsz, ezzel a nehezebb feladatokat is könnyedén megtudod majd oldani. Bukásra nem kell számítanod, egyértelműen szerencsés időszakhoz érkezel. Magánéleted is gyökeresen megváltozik. Valaki hirtelen felbukkan a semmiből és teljesen átírja a szerelemről eddig elképzelt nézeteidet. Ne zárkózz el előle, boldogság vár rád! 

Oroszlán

A Július teljesen felforgatja az eddigi megszokott életedet. Kezdetben minden nagyon zavaros és furcsa lesz. Te magad sem találod majd a helyedet az új környezetben, de ne ijedj meg ez csak átmeneti zavar. Hónap közepén ugyanis minden a helyére kerül, összeáll a kép és már egyáltalánnem lesz benned félsz. Minden úgy alakul, ahogy elképzelted. 

Egyre több és nagyobb megbízásokat kapsz a munkahelyeden, amivel nem csak az anyagi háttered nő, hanem a magabiztosságod is. Most tetőfokára hág az önbizalmad. Használd ki ezt a pozitív kisugárzást, mert senki nem fog tudni neki ellenállni. Szerelmi életedben is nagy változásokat ígérnek a csillagok. Nagyon szerencsés, boldog időszakhoz érkeztél. Jó, hogy meglátogatott a szerencsemanó ismét. 

Mérleg

Kifejezetten kedvező időszak köszönt rád. Nagyon szerencsés és sikeres leszel minden területen. Az égiek most a legkedvesebb oldalukat mutatják feléd és mindenben élvezheted a segítségüket. A karriered felfelé ível. Hónap közepén kapsz egy nagyon fontos telefonhívást, amivel még feljebb kerülhetsz a ranglétrán. Ne habozz elfogadni a lehetőséget. 

Minden szempontból kedvező lesz számodra az új pozició betöltése. Egzisztenciád, szakmai hírneved és anyagi forrásod egyértelműen nagyot nő. Lendületes, sikeres szakasz vár rád. Az égiek szerint most semmilyen nehézség nem áll majd az útadba. Bármilyen korábbi terved most beérni látszik. Megérte a sok fáradozásod. A szerencsemanó megy veled továbbra is az új úton, ne idegeskedj. Minden rendben alakul.

Halak

Az Univerzum most nagyon jó időszakot ígér neked. Minden eddigi terved a lehető legjobban halad, álmaid beteljesüléséhez már nem kell sok erőfeszítés. Lassan megpihenhetsz, de addig a tőled megszokott dinamizmussal ás maximalizmussal végezd a dolgod, mert a hó közepén nagy lépéseket kell megtenned. Jön a nagy áttörés szakmai fronton. Erre vársz már régóta!

Anyagi háttered nagyon jelentős növekedésbe kezd. Szerencsédre nem kell azon idegeskedned, hogy hogyan tudnád megugrani a rád mért feladatokat, hiszen mindent a kisujjadból kirázol. Nagy szakmai elismerésekre készülj. Nagyon sok üzletember keres fel és ajánl jobbnál jobb befektetéseket. Ne kapkodj a döntéseddel, minden apró részletet vegyél figyelembe, a szerencsemanó segít helyesen dönteni. Gazdag jövő vár rád.

Forrás

Üzenni szeretnék ennek a buszsofőrnek! Olyat tett az édesanyámmal ami után nem jutok szóhoz!

Az elmúlt hétvégén édesanyám vidékről látogatott meg. Hozott nekünk házi készítésű ételeket, hogy

Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír - Nincs többé közöttünk


Az idős hölgy felszáll a buszra


Éjszakára elfordítva hagyod a kulcsot a zárban? Ez hatalmas hiba!

Sokan megbánták már, hogy éjszakára a zárban hagyták elfordítva a kulcsot! Tanuljunk a hibáikból és

Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tegnap délután elment egy újabb magyar csillagunk

Elhunyt Kupa Mihály, a rendszerváltás utáni Magyarország meghatározó pénzügyminisztere. 83 éves korában,

Ezt nem hisszem el…ma reggel sétálni voltam az erdőben, találtam egy…gyorsan haza szaladtam vele…


Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tilla kitálalt mi történt miután kiestek…EZT már nem vették a kamerák! Felháborító, hogy ilyen történik…

Tilla kitálalt: Mi történt a kiesés után? Felháborító részletek derültek ki! Az Ázsia Expressz legutóbbi