Ennek a 6 csillagjegynek grátisz szerencsét hoz a szerencse tündér!

Ikrek

Ikrekként egy ideje érzed, hogy valami nincs rendben a munkahelyeden, mintha már nem lennél a helyeden, nem érzed jól magad már ott. Hiába végzed el minden feladatodat lelkiismeretesen, mégsem kapsz érte elismerést, ami egyre inkább kihat az önbecsülésedre, és a mindennapjaidra is. Talán úgy érzed, hogy idővel majd magától megoldódik minden, és a szerencse egyszer csak melléd áll, de most jött egy jó hír.

Ezen a hétvégén a szerencse tündér grátisz szerencsét hoz el neked, amivel sikeresebben válthatsz munkahelyet. Most hétvégén érdemes az internetes körülnézned, hogy milyen munkahelyek felelnének meg neked, és kiválasztani egyet, de ne feledd: a szerencse tündér melletted lesz, talán azt is elmondhatjuk, hogy rosszat nem tudsz választani.

Mérleg

Most jött el az a pillanat, hogy a Vénusz mozgása megindul, és ezzel számodra igazán pozitív energiákat hoz el, valamint egy rakat szerencsét is. Most hétvégén a harmónia, a és egy új szerelem különleges módon kopogtathat az ajtódon, ami azt jelenti, hogy a szerencse most valóban melléd szegődik, megérkezik végre a régóta várt grátisz szerencse. Ez a hétvége annyira jó lesz, hogy bármit is csinálsz szerencsésen fogsz kijönni belőle.

 

Ha jelenleg egyedülálló vagy Mérlegként, most igazán megnyílhatnak az új találkozások lehetőségei, ezért érdemes nyitott szívvel és kreatívan fogadni az eseményeket, érdemes minél több helyre ellátogatnod. Vegyél részt minél több eseményen, bulikon, partykon mert most minden adva van ahhoz, hogy az élet egy új fejezete elinduljon. A szerencse most a te oldaladon áll, csak nyiss az új lehetőségek felé!

Vízöntő

A Vízöntőknek a Vénusz hatására most igazán itt az ideje, hogy belekezdj valami kreatív tevékenységbe, valami új alkotásba, amire már olyan régóta vágysz. Ne aggódj, nem fogod megbánni, mert közben olyan váratlan szerencse érhet, ami az életed fontos irányába, talán épp a sorsfeladatod felé terel. A hétvégén gondolkozz sokat, hogy mit kezdesz ezzel a most kapott grátisz szerencsével.

Az univerzum és a szerencse most mögötted áll, és még anyagi téren is kellemes meglepetések várhatnak rád, jelentős pénzösszegre tehetsz szert, ez akár több millió forint is lehet. Egyébként egész október különösen kedvező időszak lesz számodra: harmóniát és lehetőséget hoz arra is, hogy egy kicsit lazíts, feltöltődj, és újra megtaláld az egyensúlyt az életedben.

Halak

A Halak most hétvégén egy igazán különleges időszak előtt áll, hiszen egy régi, dédelgetett vágya hamarosan valóra válhat, legyen szó autóról, házról, utazásról, vagy szinte bármiről. Minden jel arra mutat most hétvégén, hogy az a sok munka és kitartás, amit eddig beletett, végre meghozza gyümölcsét, megérkezik hozzájuk a szerencse tündér, ráadásul grátisz szerencsét hoz nekik.

Mivel most hétvégén kifejezetten szerencsés időszak köszönt rá, nem csak azt érheti el, amire eddig vágyott, hanem még annál is többet, de tényleg jóval többet! Egy váratlan, szinte felfoghatatlan szerencse hozhat extra lehetőségeket az életébe, amelyek túlmutatnak az eredeti céljain, és még nagyobb sikereket hoznak, mint amire bármikor gondolt az életben. Ez az időszak valóban megnyitja előtte a kapukat!

Bak

A Bak most hétvégén különösen szerencsés lehet a szerelemben, és ez az időszak igazán kedvezően alakulhat érzelmi téren, egy teljesen új világ jön számukra. Ha éppen egyedülálló Bak vagy, most hétvégén kiváló lehetőségek adódhatnak az ismerkedésre, ha nyitott szemmel jársz. Legyél nyitott mindenki felé, mert ezekben a napokban különösen kedvező energiák segítik a szerelmi életedet.

Ha kapcsolatban élsz, akkor is jó hírt hoztunk neked, ugyanis akkor is érezheted, hogy a szerencse melléd áll, és a pároddal egyre több szép és meghitt pillanatot élhettek át együtt, felemelkedtek az égig. Most ezen a szép hétvégén minden adott ahhoz, hogy a grátisz szerencsét jól hasznosítsd az életedbe.

Oroszlán

Az Oroszlánok mostanában valami miatt nagyon nyugtalanok, és akadnak olyan helyzetek, amiket nagyon felidegesít magukat, jobban a kelleténél. Lehet, hogy az a pénz miatt van? Mert nincs elég? Azonban éppen ebben a kérdésben várhat rá szerencse! Fontos azonban, hogy ne hagyja teljesen a véletlenre a dolgokat: ha lelkiismeretesen felkészül, és megteszi mindazt, amit tud, akkor a szerencse is mellé áll majd, és ez több pénzt eredményez, mint egy igazi Oroszlán gondolja.

Ha betartja ezeket, biztosan elkerülheti a nagyobb gondokat, és a dolgok végül sokkal jobban alakulhatnak, mint ahogyan most gondolná azt. A szerencse szeret azokra mosolyogni, akik nemcsak várják, hanem meg is dolgoznak érte, és ez most hétvégén végre eljöhet az Oroszlánok számára.

Üzenni szeretnék ennek a buszsofőrnek! Olyat tett az édesanyámmal ami után nem jutok szóhoz!

Az elmúlt hétvégén édesanyám vidékről látogatott meg. Hozott nekünk házi készítésű ételeket, hogy

Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír - Nincs többé közöttünk


Az idős hölgy felszáll a buszra


Éjszakára elfordítva hagyod a kulcsot a zárban? Ez hatalmas hiba!

Sokan megbánták már, hogy éjszakára a zárban hagyták elfordítva a kulcsot! Tanuljunk a hibáikból és

Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tegnap délután elment egy újabb magyar csillagunk

Elhunyt Kupa Mihály, a rendszerváltás utáni Magyarország meghatározó pénzügyminisztere. 83 éves korában,

Ezt nem hisszem el…ma reggel sétálni voltam az erdőben, találtam egy…gyorsan haza szaladtam vele…


Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tilla kitálalt mi történt miután kiestek…EZT már nem vették a kamerák! Felháborító, hogy ilyen történik…

Tilla kitálalt: Mi történt a kiesés után? Felháborító részletek derültek ki! Az Ázsia Expressz legutóbbi