Szerencse horoszkóp: 5 csillagjegy, aki megtalálja a négylevelű lóherét október elején

Bika csillagjegy

Adunk neked egy jó tippet, amit jó ha megfogadsz: Ha jobb állást keresel, ahol többet lehet keresni akkor mostanában érdemes megtenned a szükséges lépéseket, mert olyan új ajtókat nyithatsz meg, amire nem is gondoltál! Ezen az „ajtó nyitások” olyan lehetőségeket hoznak magukkal, amikkel sokkal több pénzt kereshetsz, mint jelenleg! Nagyon szerencsés leszel október elején, éppen ezért akkor érdemes ezt megtenned.

Ne feledd, esélyed nyílik ugyanis arra, hogy magasabbra kapaszkodj a ranglétrán egy másik helyen, ahol rövid időn belül előléptetés, fizetésemelés és bónusz is vár rád, sőt még egy céges autót is kaphatsz, korlátlan benzinkártyával, ami egy elég nagy szó a mai világban. Szóval Bika október elején használd ki a szerencséd!

Rák csillagjegy

Az október a te hónapod, ha szerencséről van szó, kedves Rák csillagjegyben született személy! A csillagok pedig minden lehetőséget megadnak ahhoz, hogy emlékezetes legyen 2024 októbere számodra, hiszen az égig emelnek téged, annyi szerencsét kapsz most. Az egyedülállók szinte biztosan megismerik új szerelmüket, míg a párban élők a házasság vagy a családalapítás mellett döntenek ebben az időszakban.

Még azt is érdemes megemlítenünk, hogy természetesen a karrier területén is számolhatsz pozitív változásokkal, a szerencse itt is melléd fog szegődni. Több lehetőséged is lesz arra, hogy olyannal foglalkozz, amivel igazán szeretnél és még jól is kereshetsz vele, a fizetésed nettó egy millió forint felé emelkedhet

Szűz csillagjegy

Az októberi hónap mindig jelentős fordulópont hoz az életedben, már több év volt, amikor októberben történt veled valami nagy dolog. A következő hetekben megtörténhet mindaz, amiben reménykedtél, amiben már olyan réges régóta hiszel! A szinglik számára új szerelem van láthatáron, könnyen megeshet, hogy összehozza őket a sors a lelki társukkal.

A párban élőknél pedig óriási előrelépés következhet be, mivel összeköltözésre vagy eljegyzésre számíthatnak, sőt még akár gyermek is szóba kerülhet. A szerencse azzal is társul, hogy anyagilag is jobban kijössz majd a dolgokból, mert meg van rá az esély, hogy egy több milliós nyeremény üti a markod, de azt nem tudjuk sajnos, hogy milyen formában.

Halak csillagjegy

Már többször volt ilyen az év során, de most csodás időszak kezdődik az életedben októberben, ez egy nagyon kiemelkedő időszak lesz számodra. Nagyon érzékeny vagy a környezetedre, rendkívül jók a megérzéseid, ennek különösen nagy jelentősége lesz a következő időszakban. Hatalmas szerencse ér októberben!

Figyeld az apró jeleket, mivel számtalan lehetőség érkezik az életedbe, ne zárkózz be, használd ki a baráti találkozókat, közös vacsorákat, mivel könnyen lehet, hogy befolyásolhatják a jövődet, vagy egy olyan kapcsolatot építesz, amivel nagyon sok pénzre tehetsz szert a jövőben.

Rák csillagjegy

Megint egy jó hírrel érkeztünk, ugyanis növekedési időszak kezdődik az életedben, és végre fel tudod fedezni a belső erődet, és végre azon az úton fogsz haladni, amire már olyan régóta vágysz. Felismered, hogy melyek a legfontosabb dolgok számodra az életben, ami segít megerősödni, és azokra fókuszálni, akik vagy amik számítanak.

Itt az ideje új dolgokat megtanulni, elmélyíteni a már meglévő ismertségeket és nyitni az újdonságok felé, kipróbálni teljesen új dolgokat, élményeket. Az október egy nagyon szerencsés időszak lesz számodra, ami csak egyet jelenthet: előre és felfelé haladsz az életben!

Forrás

Üzenni szeretnék ennek a buszsofőrnek! Olyat tett az édesanyámmal ami után nem jutok szóhoz!

Az elmúlt hétvégén édesanyám vidékről látogatott meg. Hozott nekünk házi készítésű ételeket, hogy

Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír - Nincs többé közöttünk


Az idős hölgy felszáll a buszra


Éjszakára elfordítva hagyod a kulcsot a zárban? Ez hatalmas hiba!

Sokan megbánták már, hogy éjszakára a zárban hagyták elfordítva a kulcsot! Tanuljunk a hibáikból és

Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tegnap délután elment egy újabb magyar csillagunk

Elhunyt Kupa Mihály, a rendszerváltás utáni Magyarország meghatározó pénzügyminisztere. 83 éves korában,

Ezt nem hisszem el…ma reggel sétálni voltam az erdőben, találtam egy…gyorsan haza szaladtam vele…


Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tilla kitálalt mi történt miután kiestek…EZT már nem vették a kamerák! Felháborító, hogy ilyen történik…

Tilla kitálalt: Mi történt a kiesés után? Felháborító részletek derültek ki! Az Ázsia Expressz legutóbbi