Szerencsét, pénzt, sikert hoz az október ennek a 6 csillagjegynek!

Ikrek

Te egy igazi harcos vagy, éppen ezért semmi és senki nem állíthat meg abban, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz, és, hogy elérd a céljaidat az életben. Engedd el magad, és hagyd, hogy valami igazán jó történjen veled. Ez a következő októberi hónap tökéletes arra, hogy kilépj a komfortzónádból, és úgy élj, ahogy szeretnél, és, hogy végre önmagad legyél. Most érdemes magadba energiát fektetned, és megvalósítanod azokat a dolgokat amiket már régóta nem mertél megtenni.

Vízöntő

Az egész környezeted és te magad is tudod, hogy egy igazán nehéz időszakon vagy túl, de semmi sem történt véletlenül, az életben minden okkal történik. Mostantól minden más lesz. Amihez nyúlsz, arannyá változik, és ez nem vicc. Eljött a te időd, jön a felemelkedés. Mostantól minden rólad szól, végre igazi önmagad lehetsz. Az októberi hónapban a munkahelyeden is szárnyalni fogsz, és otthon is csak úgy gyűjtöd a dicséreteket. Ha nem vagy kapcsolatban, ebben a hónapban minden összejöhet!

Rák

Eljött az utazás ideje, amit már olyan régóta vártál. Mostantól minden a kezedre játszik, hogy azt tehesd, amit a legjobban szeretsz az életben. Mozdulj ki végre, gyűjts új élményeket és tapasztalatokat, és éld meg a ősz valódi örömeit.Ha még nem voltál a nyár végén szabadságon, itt az ideje kivenni pár napot, és végre kikapcsolódni. Felhőtlen és gondtalan napok várnak rád. Élvezd ki ez az időszakot, most könnyedén sok pénzre tehetsz szert, mert hatalmas szerencse vár rád az életben.

Kos 

A Kos jegyben született személyek kiváló vezetők, tökéletes vállalkozásokat tudnak irányítani, és nagyon sikeresek tudnak lenni, ugyanis megvan hozzá az ambíciójuk. Türelmetlenségük néha feszültséget kelthet, viszont rendkívül dinamikusak, és pontosan tudják, mit akarnak, és ezzel a tulajdonságukkal érik el azt, amire a többi csillagjegy csak nehezen képes. Októberben a kosoknak ismét egy sikeres időszak jön, és ezt az élet még megfűszerezi egy jó adag szerencsével.

Nyilas

A Bika jegy az egyik legtürelmesebb vezető egyéniségű csillagjegy, érzéke van a jó üzlethez, messziről kiszagolja a lehetőségeket, jó utat jár mindig, ha erről van szó. Pénzügyileg átgondoltan és tudatosan döntenek, nem kockáztatnak, mindig a biztosra mennek, éppen ezért állnak nagyon stabil lábakon. Vállalkozásra teremtettek, ezt nyugodtan kimondhatjuk. Október ismét egy jó hónap lesz számukra, ugyanis a szerencse mellé most sikert és pénz is jár dögivel.

Üzenni szeretnék ennek a buszsofőrnek! Olyat tett az édesanyámmal ami után nem jutok szóhoz!

Az elmúlt hétvégén édesanyám vidékről látogatott meg. Hozott nekünk házi készítésű ételeket, hogy

Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír - Nincs többé közöttünk


Az idős hölgy felszáll a buszra


Éjszakára elfordítva hagyod a kulcsot a zárban? Ez hatalmas hiba!

Sokan megbánták már, hogy éjszakára a zárban hagyták elfordítva a kulcsot! Tanuljunk a hibáikból és

Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tegnap délután elment egy újabb magyar csillagunk

Elhunyt Kupa Mihály, a rendszerváltás utáni Magyarország meghatározó pénzügyminisztere. 83 éves korában,

Ezt nem hisszem el…ma reggel sétálni voltam az erdőben, találtam egy…gyorsan haza szaladtam vele…


Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tilla kitálalt mi történt miután kiestek…EZT már nem vették a kamerák! Felháborító, hogy ilyen történik…

Tilla kitálalt: Mi történt a kiesés után? Felháborító részletek derültek ki! Az Ázsia Expressz legutóbbi