4 csillagjegy 2 millió forintot kaphat 1 héten belül a kínai horoszkóp szerint

Patkány csillagjegy

Igazán szerencsés vagy, eddig is minden a számításaid szerint alakult és ez most csak fokozódni fog. Ugyanis 1 héten belül hatalmas összeg üti a markodat. 2 millió forinttal leszel gazdagabb, amiért nem sok mindent kellett tenned, egyszerűen a Fa Sárkány éve téged szemelt ki a hét egyik legsikeressebbének. Ne feledkezz meg a köszönetről.

Szép kis nyár vár így rád, bőven lesz lehetőséged az élmények gyűjtésére. Sokat dolgoztál, vegyél ki pár hét szabadságot és szervezz egy remek utazást magadnak. Ezt az összeget teljes egészében fordítsd a nyári élményekre. Itt az ideje a felejthetetlen pillanatoknak. Most ne gondolj semmire, csak magadra. Legyél kívételesen önző és kapcsolódj ki!

Tigris csillagjegy

Ez a nyár nagyon jól indul neked, anyagi problémáid biztosan nem lesznek. Ugyanis hatalmas összeg érkezik a számládra a jövő héten. Ez megadja a lendületet a szbadságnak és a nyárnak. Szép helyekre utazhatsz el és biztosan nem kell a sporólásra figyelned. Abból a 2 millió forintból, amit átutalnak neked jut mindenre bőven. Nem kell visszafognod magad!

Most tényleg minden korábbi utazási vágyaidat eléred, mert így a tartalékaidat sem kell felélned és amit eddig az utazásra gyüjtöttél, ezzel kiegészítheted. Sokan lennének most a helyedben. Szívesen utaznának veled, ha szingli vagy megismerkedhetsz valakivel az egyik bárban a tengerparton. Ennél tartalmasabb és gazdagabb nyarat nem is kívánhatnál magadnak.

Nyúl csillagjegy

A legjobbkor ér egy nagy szerencse, ugyanis a munkahelyeden leépítés várható, amiből sajnos te sem maradsz ki. Teljesen elveszettnek és kilátástalannak érzed a helyzeted, de ne aggódj nem engednek el végkielégítés nélkül. Te ahhoz túl sokat tettél a cégért. Nem a te hibád, hogy most ott kell hagynod őket. Ezzel tisztában vannak, így egy 2 millió forintos vígaszdíjjal köszönnek el tőled.

Egyik szemed sír, a másik nevet, mert legalább nem maradtál fillér nélkül. Nem volt sok tartalékod, biztosan azonnal másik munka után néztél volna, gyakorlatilag bármit megtettél volna azért, hogy ne legyél anyagi válságban. De így nem kell kapkodnod, kedvedre válogathatsz majd az ajánlatokból. 1 héten belül megérkezik az utalásod, addig pihenj és tervezd meg a jövődet.

Kígyó csillagjegy

Nagy fordulat és meglepetés ér téged 1 héten belül. Nagy pénzesőben lesz részed. Nyertes szelvényt adtál fel és hamarosan át is utalják a nyereményed. Nem a Jackpot-ot viheted ugyan haza, de egy szép kis stabilitást ad a meglévő anyagi kereted mellé. Igazán szerencsés ez az éved, mert idén ez már a többedik nyereményed. Ki gondolta volna, hogy ennyiszer lehetsz nyertes.

Picit már irigyek is rád a barátok, kollégák. Nem feltétlenül kéne mindenkivel megosztanod a nagy sikert, mert bizony nem lesz mindenkinek őszinte a gratulációja és mosolya. Válogasd meg a bizalmasaidat, mert sok ármánynak és pletykának lehetsz az áldozata, ha mindenkiről a jót feltételezed. Néha észre kell venned az álruhába bújt ellenségeket!

Üzenni szeretnék ennek a buszsofőrnek! Olyat tett az édesanyámmal ami után nem jutok szóhoz!

Az elmúlt hétvégén édesanyám vidékről látogatott meg. Hozott nekünk házi készítésű ételeket, hogy

Ebben a pillanatban jött a felfoghatatlan hír - Nincs többé közöttünk


Az idős hölgy felszáll a buszra


Éjszakára elfordítva hagyod a kulcsot a zárban? Ez hatalmas hiba!

Sokan megbánták már, hogy éjszakára a zárban hagyták elfordítva a kulcsot! Tanuljunk a hibáikból és

Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tegnap délután elment egy újabb magyar csillagunk

Elhunyt Kupa Mihály, a rendszerváltás utáni Magyarország meghatározó pénzügyminisztere. 83 éves korában,

Ezt nem hisszem el…ma reggel sétálni voltam az erdőben, találtam egy…gyorsan haza szaladtam vele…


Váratlan fordulat! Megtörtént, amire a TV-nézők sem számítottak!

A fiatal lány, Brigi, mindig gyanakodott arra, hogy vőlegénye, Dusán hűtlenséget követhet el, bár eddig

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!


Tilla kitálalt mi történt miután kiestek…EZT már nem vették a kamerák! Felháborító, hogy ilyen történik…

Tilla kitálalt: Mi történt a kiesés után? Felháborító részletek derültek ki! Az Ázsia Expressz legutóbbi